in ,

Odsad Blaga & misterije možete pratiti i preko Google-a. Saznajte kako!

U današnjem digitalnom svijetu, praćenje omiljenih web stranica postalo je lakše nego ikada. Sada možete jednostavno pratiti portal Blaga & misterije direktno preko Google Chrome preglednika na vašem mobilnom uređaju.

U nastavku saznajte kako da uz pomoć Google preglednika postanete pratitelj portala i ostanete u toku sa najnovijim vijestima i pričama.

Korak 1: Otvorite Google Chrome na svom mobilnom uređaju

Prvo, otvorite Google Chrome preglednik na svom mobilnom telefonu ili tabletu. Ovaj preglednik je vjerojatno već instaliran na vašem uređaju. Ukoliko nije, možete ga preuzeti putem Google Play trgovine za Android ili App Store-a za iOS.

Korak 2: Posjetite portal Blaga & misterije

U adresnoj traci Google Chrome-a upišite URL adresu portala Blaga & misterije: www.blagamisterije.com i pritisnite enter. Kada se stranica učita, možete pregledavati najnovije članke i sadržaj.

Korak 3: Zapratite portal!

Dok ste na stranici Blaga & misterije, dodirnite tri točke u gornjem desnom kutu Chrome preglednika. Ovo će otvoriti padajući izbornik. U izborniku odaberite posljednju opciju “Prati” (ili “Follow”, ovisno o jeziku vašeg uređaja).

Nemate opciju “Prati”? Ne brinite, tu je korak 4!

Kako biste jednostavno pristupili portalu u budućnosti, možete ga dodati na početni ekran svog mobilnog uređaja. Evo kako:

  • Dok ste na stranici Blaga & misterije, dodirnite tri točke u gornjem desnom kutu Chrome preglednika. Ovo će otvoriti padajući izbornik.
  • U izborniku odaberite opciju “Dodaj na početni zaslon” (ili “Add to Home screen”, ovisno o jeziku vašeg uređaja).
  • Prikazat će vam se prozor u kojem možete potvrditi naziv ikone koja će se pojaviti na vašem početnom ekranu. Kliknite na “Dodaj” ili “Add”.
  • Ikona Blaga & misterije sada će se pojaviti na vašem početnom ekranu, omogućavajući vam da jednim dodirom pristupite portalu.

I to je sve. Sada kada ste postali pratitelj portala Blaga & misterije na svom mobilnom uređaju, nikada nećete propustiti nijednu zanimljivu priču. Ostanite povezani s najnovijim sadržajem i uživajte u istraživanju tajni, legendi i povijesnih misterija gdje god se nalazili!

Zahvaljujemo Vam što nas pratite!

Netko je na Grebengradu uništio izložbu o tom starom gradu na Ivanščici

Kako su tvrdili da su žene vještice: “Jelena je kupala ženu svojeg rođaka kako bi je on prestao zlostavljati”