Postanite partner najpopularnije internet platforme koja se bavi promicanjem hrvatske baštine, povijesti, kazivanja, narodnih predaja, mitova, legendi i nikad prije viđenih fragmenata zaboravljenih priča ovih prostora.

Na društvenim mrežama i vlastitom portalu, svakodnevno smo prisutni člancima, fotografijama, video prilozima i interaktivnim formatima koje mjesečno vidi puno stotina tisuća osoba.

Postati naš partner znači ispričati priču koja do sada još nije ispričana. Kroz sponzorirane sadržaje poput članaka, fotografija, video priloga, reportaža i mini dokumentarnih formi i interaktivnih formata koji zarobljavaju pažnju.

Bannere i oglase koji narušavaju preglednost ne upotrebljavamo. Njihovo je vrijeme, kao i tolika vremena prije, su prošlost. Ovdje radite s prekaljenim profesionalcima koji su prošli evolucije međumrežja.

Zainteresirani? Pošaljite upit i kao odgovor možete očekivati više detalja o posebnim formatima, okvirnim cijenama i drugim važnim stvarima o kojima brine odjel prodaje.

Možete ih dobiti i na +385 991963405 i razgovor započeti u duhu najdražeg Vam vremena.