Izjava o privatnosti

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovu korištenju
Ova pravila o privatnosti objašnjavaju kako Družba za blaga i misterije koriste i štite infor-macije koje ako odaberete, možete dati portalu Blaga & misterije.
Družba za blaga i misterije obvezuje se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikupljaju samo osnovne podatke o korisnicima po kojima ih nije moguće individulano iden-tificirati.

Jedni način vaše identifikacije koji imamo jest ako nas prvi kontaktirate ili komentirate sadržaj preko Facebook komentara. Tada za komunikaciju s vama možemo koristiti samo one podatke nužne za komunikaciju, odnosno one koje ste nam dostavili. To je najčešće ime i prezime, broj mobitela te adresa elektronične pošte.

Podatke o korisnicima strogo čuvamo, a dostupni su isključivo djelatnicima kojima su nužni za obavljanje posla.

Kolačić je malena tekstualna datoteka, podaci spremljeni na Vaše računalo, mobitel ili tablet, koji mogu biti dostavljeni neposredno od strane web-stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web-stranice od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići u pravilu spremaju vaše postavke, postavke za web-stranicu i sl.

Enciklopedijsko – magazinski portal Blaga & misterije upotrebljavaju kolačiće da bi mogli pružiti uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranici i nastavkom korištenja stranice pristajete na kolačiće koje odnosi sustav Google Ana-lytics.