in ,

Kako od polja do stola preko alternative, zdravlja i održivosti na Zagrebačkom velesajmu

Na Zagrebačkom velesajmu otvoreni su CroAgro i Sajmovi hrane i zdravog življenja koji traju do  nedjelje, 3. prosinca.

CroAgro je sajm koji u svojoj ponudi ima sve najbolje od poljoprivrede te zajedno sa Sajmovima hrane i zdravog življenja čine cjelovitu ponudu Od polja do stola. Kao takvi važna su platforma u predstavljanju svih tema iz područja poljoprivrede, hrane i održivog življenja kao i promocije zanimanja u poljoprivredi.

Program sajmova moguće je istražiti prateći ovu poveznicu. 

“Brojnost i vodeća struktura izlagačkog segmenta, njih 416 iz 32 zemlje svijeta, jamac su kvalitete ponude, a prezentirat će svoje proizvode i usluge u 4 paviljona na 12.000 četvornih metara izložbenog prostora.” istaknula je na otvorenju direktorica Zagrebačkog velesajma Renata Suša.

CroAgro vrhunski nacionalni i središnji poljoprivredni događaj svake godine okuplja na jednom mjestu poljoprivrednike, proizvođače i stručnjake iz cijele regije. Sajam je idealna platforma za umrežavanje i razmjenu iskustava i znanja na B2B susretima, prezentiranje novih proizvoda i usluga kao i dijeljenje iskustava s posjetiteljima u unapređenju vlastitog poslovanja.

Sajmovi hrane i zdravog življenja središnje su nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži čovjeka kroz komplementarni pristup. Naglasak je na zdravom životnom stilu te povratak prirodi i održivom načinu života. Sajmovi zdravog življenja sa svojim prepoznatljivim segmentima Hrana, KrOnoplja&Organica, APItera i Mystic iz godine u godinu bilježe sve veći interes posjetitelja, izlagača i stručnjaka. Zemlja partner ovogodišnjih Sajmova hrane i zdravog življenja je Indija.

Cijena ulaznice iznosi 3 eura (22.60kn) i vrijedi za oba sajma. Za studente, umirovljenike i đake ulaznica je 2 eura.

(NE)OBNOVLJENA BAŠTINA: Kako proširena stvarnost oživljava zaboravljeno nasljeđe

Obnove baštine kroz tri generacije jedne obitelji: od spašavanja oslika do karbonskih mreža