in ,

Predavanje Semira Osmanagića o bosanskim piramidama u Zagrebu uz knjige o piramidama i vještačkoj inteligenciji

U subotu, 4. studenog 2023., imate priliku sudjelovati u jedinstvenom događaju – predavanju poznatog istraživača i pronalazača bosanskih piramida, Dr. Semira Osmanagića. Predavanje će se održati u Kulturnom centru Mulimedija (KCM) u Zagrebu, na adresi Kranjčevićeva 16, s početkom u 19 sati i trajat će do 21 sat.

Dr. Semir Osmanagić

Ova iznimna prilika omogućuje vam da saznate više o tajnama i otkrićima vezanim uz bosanske piramide, a Dr. Osmanagić će podijeliti svoje bogato znanje i iskustvo s prisutnima.

Tijekom predavanja, bit će predstavljene dvije njegove najnovije knjige: ‘Moj razgovor s Vještačkom inteligencijom’ i ‘Moja priča – otkrivena tajna bosanskih piramida’. Ove knjige nude uvid u autentične razgovore i istraživanja autora te vam omogućuju da dublje razumijete fenomen bosanskih piramida.

Mjesta za predavanje su ograničena, stoga je obavezna rezervacija sjedala. Možete to učiniti pozivom na broj telefona 097 766 1380. Donacija za vašu stolicu iznosi 20 eura, a uz predavanje obećava se i dobar popratni program, kao i prigodni poklončić za sve goste.

Ne propustite priliku da saznate više o intrigantnim otkrićima vezanim uz bosanske piramide i prisustvujete predavanju jednog od vodećih stručnjaka u ovom području, Dr. Semira Osmanagića. Vidimo se u Kulturnom centru Mesnička u Zagrebu!

Haludovo Palace: A decaying Cold War resort built by the owner of Penthouse Magazine

French Count’s final resting place is in crypt under run-down castle in Croatia’s Zagorje